2 Νοεμβρίου 2020

Entrancedoor

Εργοστάσιο κατασκευής και τοποθέτησης κουφωμάτων.

About us..

Η Εταιρεία “Entrancedoor” Πασιάκος Γεώργιος ΄Κ Υιός ΟΕ ιδρύθηκε πριν …. χρόνια στην Καρυδίτσα Κοζάνης σε ένα υπόγειο μιας μονοκατοικίας στα στενά του μικρού αυτού χωριού!!

Ιδρυτής αυτής της Εταιρείας, ο Πασιάκος Γεώργιος….

Οι πρώτες εργασίες της ατομικής τότε εταιρείας ως “Πασιάκος Γεώργιος” ήταν σιδηροκατασκευές όλων των ειδών, με πιο συχνές αυτές της κατασκευής και τοποθέτησης σιδηρών κυγκλιδωμάτων, μεταλλικών θυρών, βάσεων στήριξης κουφωμάτων(ψευτόκασες) αλλά και πολλών άλλων παρόμοιων κατασκευών.

Λίγα τετραγωνικά χώρου για πολύ δουλειά!!!

Η άψογη δουλειά, αλλά και η απόλυτη συνέπεια αφεντικού και υπαλλήλων… έφερε την εταιρεία σε κατάσταση μεγάλων εργοστασίων, τα οποία είχαν μεγάλη παραγωγή και αυξημένο αριθμό ατόμων προσωπικού, μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση το προσωπικό αποτελούνταν από 3-4 άτομα!!

Πέρασαν τα χρόνια, η τεχνολογία προχώρησε και σιγά σιγά τα δεδομένα άρχισαν να αλλάζουν…

Το προφίλ αλουμινίου με τεχολογία “camera europea” έκανε την εμφάνισή του, διελάσεις όπως αυτές της ETEM – ALUMIL – EXALCO αλλά και άλλες πολλές έκαναν την εμφάνισή τους. Τα συστήματα αλουμινίου όλων των διελάσεων αναβαθμιζόταν κάθε μέρα με διάφορους μηχανισμούς, διαφορετικούς τύπους προφίλ κτλ…

Το 1994 η Εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει περισσότερο με την εισαγωγή συνθετικών κουφωμάτων Γερμανικής προλεύσεως…. το αποτέλεσμα, η παραγωγή να αυξηθεί κατακόρυφα, οι ανάγκες αποπεράτωσης των διάφορων έργων να είναι περισσότερες και η εταιρεία πλέον να δυσκολεύεται από θέμα χώρου. Από το 1994 μέχρι και το 2004 η εταιρεία μας παρέμεινε στις εγκαταστάσεις που είδη βρισκόταν και με την είσοδο του 2005 ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή ενός καινούριου χώρου, πολύ μεγαλύτερο από τον προηγούμενο, πολύ πιο πρακτικά στημένο, με σύγχρονα μηχανήματα κατασκευής κουφωμάτων Αλουμινίου αλλά και PVC, γραμμή κατασκευής ρολλών, αντικουνουπικών συστημάτων ολων των ειδών αλλά και κάγγελα όλων των τύπων.

Πλέον η εταιρεία μας έχει εγκατασταθεί στον καινούριο χώρο της, με ένα υπερσύγχρονο κατασκευαστικό χώρο,  χώρο έκθεσης όλων των υλικών μας και με ένα άριστο προσωπικό που πραγματικά θα σας αγκαλιάσουν και θα σας ξεναγήσουν με χαρά στον πλανήτη ΚΟΥΦΩΜΑ!!!